Logo RGB witte achtergrond.png

Werk je op professioneel vlak
met kinderen en/of jongeren?

Praktijk Groei voorziet binnenkort ook een aanbod voor jou!

  • Werk je in het onderwijs als kleuterleid(st)er, leerkracht in het basis- of secundair onderwijs, zorgleerkracht of -coördinator, leerlingenbegeleider...?

  • Ben je dagelijks bezig met kinderen en jongeren?

  • Spreekt één van de thema's die in mijn praktijk aan bod komen jou aan?

 

Vanaf september '20 kan je bij Praktijk Groei terecht voor het volgen van vormingen en workshops. Ontdek hieronder het aanbod!

152915-OU5SJH-469.jpg
Vorming

Coöperatieve leerstrategieën
(13 november '20)

Dompel jezelf onder in een inspiratiebad aan coöperatieve leerstrategieën. Je gaat naar huis met een stevige portie aan nieuwe, frisse ideeën om direct mee aan de slag te gaan.

290276-P6PFLU-654.jpg
Vorming

Weerbaarheid stimuleren bij kleuters
(30 september '20)

Wat is weerbaarheid precies en waaruit wordt weerbaarheid opgebouwd? Hoe maak je een kleuter meer weerbaar? Wat kan je doen om jouw kleuters te laten groeien in hun zelfbeeld? Leer het in deze vorming!

149961-OTYS4R-326.jpg
Vorming

Executieve functies versterken via spel
(25 november '20)

Wat zijn executieve functies en waarom spelen ze zo'n belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen? Leer er meer over in deze vorming en kom te weten hoe je heel gemakkelijk in jouw eigen klas kan werken aan de executieve functies van jouw leerlingen.

Zijn jullie als school of vereniging geïnteresseerd in het aanbod van Praktijk Groei? Ik kom graag naar jullie voor bijvoorbeeld een vorming, workshop, personeelsvergadering of infoavond.