Logo RGB witte achtergrond.png

Praktijk Groei is er ook voor ouders

Als ouder kan u bij Praktijk Groei terecht voor een ouderbabbel.

 

Opvoeden is lang niet altijd even gemakkelijk. Je wil als ouder dat het goed gaat met je kind. Het kan dan ook frustrerend zijn wanneer je even met de handen in het haar zit en niet meer weet wat je nog kan doen. Misschien begrijp je niet goed waarom jouw kind zich op een bepaalde manier gedraagt? Misschien maakt het je verdrietig of boos, of lijk je het even niet meer te weten?

 

Op zo'n momenten kan het helpend zijn om hier met iemand over te praten, iemand die even met jou meekijkt en de bezorgdheden in een breder perspectief kan plaatsen. Ik help jou mee stilstaan en bekijk wat jullie als gezin nodig hebben om terug in beweging te komen.

Thema's die aan bod kunnen komen zijn onder meer omgaan met emoties, straffen en belonen, prikkelgevoeligheid, angsten, woedebuien, zelfvertrouwen...

Tarief: €50 per uur

 

 

 

Daarnaast worden op regelmatige basis (online) lezingen en workshops georganiseerd voor ouders, plusouders, grootouders en iedereen die begaan is met de opvoeding van kinderen.

In dit webinar kom je als ouder te weten hoe je jouw kind mee kan ondersteunen in het helpen denken volgens een groeimindset. Denkt jouw kind vaak dat het iets niet zal kunnen? Heeft het schrik om foutjes te maken? Mogelijks denkt jouw kind volgens een vaste mindset: het is ervan overtuigd dat het iets niet kan en er ook niet kan in groeien. Gelukkig is het voor iedereen mogelijk om te leren denken volgens een groeimindset. Als je denkt volgens een groeimindset dan ga je op een positieve manier om met uitdagingen, zet je door (ondanks tegenslag), geloof je dat hard werken de manier is om een doel te bereiken en leer je van feedback. In dit webinar geef ik jou tal val tips om jouw kind hier mee in te helpen groeien.

Dit webinar hoort bij de lentereeks "Mindset voor kinderen" die op 12 mei start. Inschrijven voor deze reeks is nog steeds mogelijk als jouw kind tussen 4 en 11 jaar oud is.

Heb je interesse in dit webinar maar geen deelnemend kind aan de lentereeks? Ook dan kan je deelnemen aan dit webinar! De kostprijs om dit webinar mee te volgen bedraagt €15. Is jouw kind ingeschreven voor de lentereeks? Dan ontvang je via e-mail een code waarmee je kosteloos kan inschrijven voor het webinar.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van jouw registratie per e-mail.
 Graag tot dan!
 

Webinar
Mindset bij kinderen


maandag 17 mei '21 om 20u