Logo RGB witte achtergrond.png

Praktijk Groei is er ook voor ouders!

Als ouder kan u bij Praktijk Groei terecht voor opvoedingsondersteuning. Samen zoeken we naar wat jou of jullie (opnieuw) in beweging kan brengen binnen de opvoeding van je kind(eren).

Thema's die aan bod kunnen komen zijn onder meer omgaan met emoties, straffen en belonen, prikkelgevoeligheid, angsten, woedebuien...

 

Tarief: €50 per uur

 

 

 

Daarnaast worden op regelmatige basis lezingen en workshops georganiseerd voor ouders, plusouders, grootouders en iedereen die begaan is met de opvoeding van kinderen.

De eerstvolgende lezing gaat over hoe je als ouder het zelfvertrouwen van jouw kind kan stimuleren.

Zelfvertrouwen... Wat mij betreft is het één van de mooiste dingen die je je kind kan meegeven. We willen onze kinderen natuurlijk zoveel mogelijk beschermen voor en begeleiden doorheen de minder leuke en moeilijke dingen in het leven, maar er komt een tijd waarin ze het voor het grootste deel zelf moeten doen. Een heel handige tool om dan in je rugzak te hebben, is een stevige portie zelfvertrouwen en geloof in jezelf. En er is goed nieuws! Want als ouder kan je dat al vanaf een jonge leeftijd bij jouw kind stimuleren. Hoe dan?!

In dit
webinar leer je een aantal concrete tools waarmee je het zelfvertrouwen van jouw kind doet groeien. Het webinar gaat online door. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een internetverbinding en een computer, tablet of smartphone.

Het webinar is een try-out van de lezing die - hopelijk - op 27 augustus in mijn praktijk doorgaat. Daardoor bedraagt de deelnameprijs nu
slechts 15 euro in plaats van 20 euro. Opgelet, het aantal plaatsen voor dit webinar is beperkt! Graag tot dan?!


 

Webinar: Leer hoe je het zelfvertrouwen van jouw kind doet groeien


>>> donderdag 4 juni om 20u <<<