top of page
Logo RGB witte achtergrond.png

Praktijk Groei is er ook voor ouders

Je kan bij Praktijk Groei terecht voor oudercaching wat betreft diverse opvoedingsthema's. Daarnaast worden op regelmatige basis workshops en lezingen georganiseerd voor ouders, plusouders, grootouders en iedereen die begaan is met de opvoeding van kinderen.

Winactie.jpg

Oudercoaching

Opvoeden is lang niet altijd even gemakkelijk. Je wil als ouder dat het goed gaat met je kind. Het kan dan ook frustrerend zijn wanneer je even met de handen in het haar zit en niet meer weet wat je nog kan doen. Misschien begrijp je niet goed waarom jouw kind zich op een bepaalde manier gedraagt? Misschien maakt het je verdrietig of boos, of lijk je het even niet meer te weten?

 

Op zo'n momenten kan het helpend zijn om hier met iemand over te praten, iemand die even met jou meekijkt en de bezorgdheden in een breder perspectief kan plaatsen. Ik help jou mee stilstaan en bekijk wat jullie als gezin nodig hebben om terug in beweging te komen.

Thema's die aan bod kunnen komen zijn onder meer omgaan met emoties, prikkelgevoeligheid, angsten, woedebuien, zelfvertrouwen...


Voor ouders met kinderen
tussen 3 en 14 jaar

€55 per sessie van 1 uur

Kampvuur.jpg

Ouderbabbels bij
het kampvuur

Samen met andere ouders verbinden omtrent diverse opvoedingsthema's

Voor ouders met kinderen
tussen 3 en 14 jaar

bottom of page